1320942.jpg

Oletko onnellinen, Kukkanen? 
Jaksatko elää? 
Edes joinakin päivinä?


Toivon, että yhteinen Isämme ja Ystävämme on koko tämän väliajan hellävaraisella tavallaan ja enkeliensä avustuksella töninyt, tuuppinut, vetänyt ja kiskonut sinua kohti Todellista elämää! Toivon, että mieleesi on jäänyt muhimaan jotakin kaikesta siitä, mitä silloin aikoinaan juttelimme, etkä ole antanut tämän maailman Pahuuden pelotella itseäsi luulemaan, että Jumalaan olisi jotenkin vaikeaa saada kontaktia.
 
Saatana ei välitä pienimmässäkään määrin siitä, mitä puuhailet - KUNHAN ET ETSI JUMALAASI!!! Siksi hän heittää tiellesi kaikenlaisia vaikeuksia juuri silloin, kun pyrit tutustumaan kaikkeuden suurimpaan opettajaan, ja siksi hän juuri silloin tarjoaa sinulle "huippuhyvää" työpaikkaa/ ihmissuhdetta/ tms. - joka sitten kuitenkin ennen pitkää vie sinua kuin virta venettä aina vain kauemmas Jumalasta ja häneen tutustumisesta!
 
 
 
Missä olet, Kukkaseni?
Mitä mielessäsi pyörii nyt? 
Tekeekö joku sinut surulliseksi maailman ja ihmisten vaatimuksilla?
 
 
 
Älä välitä heidän kohinoistaan; kuuntele enemmän sitä, mitä tekijäsi sinulta vaatii: "Hän on ilmoittanut sinulle, oi ihminen, mikä on hyvää. Ja mitä muuta Jehova vaatii sinulta takaisin, kuin että noudatat oikeutta ja rakastat huomaavaisuutta ja olet vaatimaton vaeltaessasi Jumalasi kanssa?" (Miika 6:8)
 
Jumala on antanut meille ohjekirjan, jonka avulla selviämme kaikista eteemme tulevista ongelmista. Elämän perustana toimivat hyvin ne 10 lakikäskyä, jotka Moosekselle annettiin kivisiin lakitauluihin. Sinäkin tunnet ne, vaikket ehkä muista niitä kaikkia ulkoa. Niiden sisältö on kirjoitettuna sydämeesi: "Sillä aina kun kansakuntien ihmiset, joilla ei ole lakia, luonnostaan tekevät lakiin kuuluvaa, niin he, vaikka heillä ei ole lakia, ovat laki itselleen. Juuri he osoittavat, että lain sisällys on kirjoitettu heidän sydämeensä, kun heidän omatuntonsa todistaa heidän kanssaan ja heidän omat ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä." (Roomalaisille 2:14,15)
 
Kun eräs lainoppinut mies kysyi Jeesukselta - koetellen häntä - mikä oli tuon Mooseksen lain käskyistä kaikkein suurin, Jeesus "sanoi hänelle: 'Sinun on rakastettava Jehovaa, Jumalaasi, koko sydämelläsi ja koko sielullasi ja koko mielelläsi.' Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Toinen, sen kaltainen, on tämä: 'Sinun on rakastettava lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.' Näistä kahdesta käskystä riippuvat koko laki ja Profeetat." (Matteus 22:37-40)
 
 
 
Ole iloinen, nuppuseni! 
Ole aurinkoinen! 
Ole täysin äimänkäki-hämmästynyt siitä, että sama persoona, joka on suunnitellut ja toteuttanut kaiken sen mitä maailmassa ON, osoittaa ilmiselvästi haluavansa SINUN tekevän hyvää itsellesi ja muille; elävän ikuisesti - ja nimenomaan onnellista, täysipainoista elämää, maailmassa missä ei enää ole sairautta ja kuolemaa!
 
 
 
Tutkimalla Raamattua saat selville, mitä Jehova rakastaa ja mitä hän vihaa, millaisia asenteita ja tekoja hän pitää arvossa. Katsopa omasta Raamatustasi (onko se sinulla vielä? - jos ei: hanki sellainen) vaikkapa seuraavat kohdat: Psalmit 97:10, sekä Sananlaskut 6:16-19.
 
Jehovan todistajilla on tosi hyvä pieni kirjanen nimeltä "Mitä Raamattu todella opettaa?" Pyydä sitä heiltä, ja pyydä jotakuta heistä tutkimaan sen sisältöä kanssasi luku luvulta. Voit olla varma, että sen lukemisen jälkeen sinulla on jo paljon selkeämpi kuva siitä, mitä Jehovan todistajat opettavat ihmisille, ja miksi. Samaten ymmärrät sen jälkeen, että Jehovan todistajia kartetaan täysin syyttä suotta. Heillä on oikeasti HYVÄÄ OPETUSTA!!! Vaikka miten monella tutullasi olisi kauhustooreja ja urbaanilegendoja kerrottavana heistä, niin - mikäli ne tarinat ovat edes totta - huomaat itse, että tarinoissa esiintyvät ihmiset eivät TODELLAKAAN ole käyttäytyneet Jehovan todistajien opetuksen mukaisesti!!! 
 
 
 
Kukkanen, ole rohkea! 
Päätä todella toteuttaa se elämänmuutos, jota sielusi syvyyksistä olet kaivannut! 
OLE SINÄ SE, joka selviytyy ja ryhtyy auttamaan muita!
 
 
 
Ja kun tarvitset lohdutusta, rohkaisua, innostajaa: käänny Jumalasi puoleen! Hänen Sanansa, eli Raamattu, on TÄYNNÄ tsemppauspuheita, potkuja takapuoleen, ja porkkanoita tavoiteltaviksi! ...Tämän lisäksi voit aina myös kirjoittaa minulle... 

 

 
Ole rohkea, ole innostunut, ole viisas!!! 
Lämpimiä halauksia ystäväni. 
MONTA lämmintä halausta.