1320942.jpg

Opin tänään uuden termin: "teistinen evoluutio."

TEISTINEN EVOLUUTIO!!!

Voi elämän kevät...

Eikö ihmiset mitään ymmärrä? Nimihän sen jo kertoo, että siinä on evoluutiosta kyse! Ihminen joka tunnustautuu teistisen evoluution kannattajaksi, toisin sanoen tunnustautuu EVOLUUTION kannattajaksi! Ja minusta on vähintäänkin röyhkeää, jollei suorastaan jumalanpilkkaa kutsua evoluutiota teistiseksi; jumalalliseksi.

Kyllä se nyt kuulkaa on vaan niin, että jos uskotaan raamattuun ja Jumalaan, niin SILLOIN EI KERTA KAIKKIAAN VOI lähteä sille linjalle, että yritetäänpä nyt löytää konsteja raamatun ja evoluution yhdistämiseksi... Voi onnetonta tahimista!!!

Ei kai se Jumala mitään alkuameeboja ensin luonut, ja sitten jäänyt katselemaan että kappas vaan, tuostahan tulikin lisko... Ja mitenkäs se nyt olikaan, luotiinko se apina apinaksi, vai kehittyikö sekin siitä ameebasta? Mahtoi olla aikamoinen yllätys Jumalalle, kun Hän huomasi, että pirsketti soikoon: "sehän kävelee!" 

Vai meinaavatko nuo teistit, että Jumala ehkä loi ensin apinan, mutta tahallaan sisällytti siihen jonkinlaisen evolvoitumisgeenin - tietäen, että ihminenhän siitä huomiseen mennessä (lue: muutamassa miljoonassa vuodessa) kehittyy? Siinä tapauksessa: missäs vaiheessa Hän sitten hämmästyksekseen huomasikin, että "minultahan tuo näyttää...?" Missä vaiheessa Hän päätti, että kyseessä onkin IHMINEN, annanpa sille nimeksi Aatami?

Ei tule kevättä kuulkaa... "Jumala loi ihmisen" - ei apinaa - nimeltä Aatami... Älkää nyt hyvät ihmiset puhuko läpiä päähänne! Ja jos uskotte Jumalaan, niin älkää pilkatko Häntä sanomalla, ettei muka maailman luominen Häneltä sujuisi kuudessa päivässä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!