1320942.jpg

Eleonoorakin alkaa heräillä kesäunestaan...

Oman elämän ja blogien päivittäminen uuteen uskoon (hah, tahaton sanavalinta...) vie oman aikansa, mutta haluan täten ilmoitella maailmalle ja mahdollisille näkymättömille + kuulumattomille, sekä anonyymeille, että nimeltä tunnetuille lukijoille: täällä olen jälleen! Ihanaa olisi, jos kaikki anonyymitkin haluaisivat jonkinlaista elonmerkkiä itsestään antaa, kun näillä sivuilla käyvät; kommentit - niin suloiset kuin hullutkin - piristävät aina sekä päivää (vai sanoisinko yötä?), että blogia!!!

Kesän aikana muuten löysin raamatustani kohdan, jossa ihan kertakaikkisen selkokielisesti kerrottiin, mikä on tämän ELÄMÄMME TARKOITUS täällä maan päällä!!! Sen löytäminen oli minulle aivan järkyttävän järisyttävä asia - mutta uskotteko, että nyt olen jo ehtinyt unohtaa, mistä kohtaa sen löysin... Kyllä nyt viimeistään täytyy opetella kirjoittamaan jonkin sortiseen vihkoon kaikki tuollaiset löydöt saman tien; ne kun tuppaavat menevän hukkaan, jollei niistä pidä hyvää huolta... Ainakin minun onneton pääni on osoittautunut sen sortin seulaksi, ettei siihen näköjään sovi luottaa ollenkaan. Meinaan, jos nyt sentään elämän tarkoituskin pääsee unohtumaan, hyvänen aika...!!!

No tosiasiassa se tarkoitus minulta ei ole unohtunut, vaan se mistä raamatunkohdasta minä sen niin helppotajuisesti ilmaistuna löysin. Laitan superhaun päälle, ja ilmoittelen vastauksen teille kaikille heti kun kohta löytyy uudestaan. Sinä aikana olisi enemmän kuin kiinnostavaa kuulla, mitä itse kukin ajattelee aiheesta: pankaas kommentteihin omia käsityksiänne (raamattuun perustuvia, tai omasta päästä keksittyjä) siitä, miksi me ihmiset täällä maan päällä olemme!

Kiitos ja kumarrus!

Eleonoora